sobota 2. januára 2010

Novoročný beh

Dnes/hop,vlastne už včera/ som bežal netradičnú trasu, nazval som ju "industrialna". To preto, že sa mi nechcelo štartovať auto a odviezť sa do cca 10 km vzdialených Malých Karpát. Trasa viedla priamo zo sidliska kde bývam, viedla okolo veľkej chemičky, popri Malom Dunaji, prístavom a naspäť k sídlisku, fakt taká netradičná, zvyknutý doteraz hlavne na lesné prostredie, ale zmenu raz za čas treba.

Podarilo sa mi pridať cca 600 m, celkovo som prebehol 10,69 km za 1 hodinu a 10 minút. Ja viem to tempo je pre mnohých z vás strašne pomalé, robí to nejakých 6 minút a 35 sekúnd na minútu, ale pre mna ako začiatocnika je docela rýchle, :))). Takze další vybeh mám na pláne v nedeľu, dal som si záväzok že v týždni bude minimálne 3x vybeh, môže byt aj viac, snáď sa mi to podarí dodržiavať. Dnes som sa rozprával so skúsenejším bežcom a vravel že ako začiatočník sa mám vykašlat na tempo a behať pohodovo pre moje telo a viac si dať záležať na množstve nabehaných kilometrov. Takže ma vlastne ukľudnil, tempo ma nemusí zatiaľ tak trápiť a len behať a behať.
p.s.: keby toto náhodou niekto čítal, tak vám želám v novom roku 2010  hlavne zdravie, štastie a veľa úspechov v športovom aj osobnom živote.
safko
http://connect.garmin.com/activity/21412380

1 komentár:

  1. Mně se nikdy nepodařilo dát desítku pod hodinu. A nevím, jestli se mi to kdy podaří. Hlavně když to aspoň trochu běhá.
    Měj se.

    OdpovedaťOdstrániť